Nog 2 dagen Mid Season Sale >>>

Van zaterdag 19 maart t/m maandag 21 maart vieren we de lente

.

Shop daarom nu een heerlijke lente outfit met 10% of 15% korting

.

Kortingscode:

- NoReturn10 voor 10% korting bij een bestelling van € 50,- of meer aan Lente Actie items met oranje bol

- NoReturn15 voor 15% korting op je bestelling van € 200,- of meer aan Lente Actie items met oranje bol

.

Voorwaarden:

- De items kunnen niet retour. Meet je kind, lees maatadvies, kies samen, have fun!

- De korting geldt alleen op alle LENTE - ACTIE items (met de oranje bol/sticker)

- Ook als die al in prijs verlaagd zijn, dan krijg je korting over de laagste prijs :)

.

.

>> SHOP de LENTE ACTIE

Baba*Kidswear Spring Collection

*Pre-Order* Lente-Zomer-Herfst OUTDOOR jassen van Villervalla & Danefae

  • 3 min lezen

 

Daar zijn ze weer!

De winter houdt het voor gezien. De temperatuur stijgt en in je winterjas loop je al snel te zweten als je zo lekker buiten aan het ravotten bent.

Tijd voor een oerdegelijke 'door weer & wind' outdoor jas die van de lente tot en met de herfst je zoon/dochter droog & warm houdt.

Gelukkig zijn hier Villervalla (Degelijk Zweeds Design) & Danefae (Viking (v/m) Proof!) En ze maken beiden werkelijk formidabele outdoor jassen.

Laten we beginnen bij Villevalla:

Villervalla maakt al jaren erg goede outdoor jassen voor een goede prijs. Soft-shells, Shell Jackets en Parka's in vrolijke kleuren, strepen & printjes zorgen voor zorgeloos buitenspelen of door weer & wind naar school kunnen fietsen. We bieden nu enkel de softshells & de shell jackets aan. Wil je toch een ander model (of een heel outdoor pak of een fijne bijpassende broek, mail me even: info@goedvantoen.nl

De effen kleurige jassen zijn softshells. Dit is een enkel-laags wat dikkere zachte stof. De jas is lekker soepel, waterproof tot 3000 mm en ademend & waterafstotend (lange tijd in de stromende regen leidt wel tot verzadiging en doorlekken). De jas heeft reflectie strepen van schouder tot onder de oksel. De capuchon is afneembaar en de mouwen/polsboorden hebben klittenband zodat je ze op maat kunt instellen en kan voorkomen dat de mouwen over de handen zakken als de jas nog lekker op de groei is.

De jassen met dierenprint zijn 'shell jackets' die hebben een dunne voering (geen vulling tussen voering en buitenstof zoals bij een winterjas). Ze zijn waterproof tot 5000mm, ademend en waterafstotend. Ook deze jas heeft reflectie strepen, een afneembare capuchon en klittenband bij de polsboorden.

Danefae - Voor Vikingen (V/M)

De kleuren van Danefae zijn dit seizoen wat rustiger. Ze gaan een beetje op in de natuur.

De Danefae softshells zijn wat dikker dan de Villervalla softshells. De Danefae softshell is waterproof tot 3000 mm waterkolom. (lange tijd in de stromende regen leidt wel tot verzadiging en doorlekken) Er zijn twee modellen:

Kort model met een grote reflecterende Viking op de rug en een langer getailleerd model. Beide modellen hebben een niet afneembare capuchon en elastische polsboord (dus geen klittenband).

 

Zelf gaan we hier de 2e & 3e lente in met deze Danefae jassen en ze zijn nog piekfijn in order.

Zowel de Villervalla als de Danefae jassen kunnen makkelijk meerdere jaren door meerdere kinderen worden gedragen. Ideaal! Zo kost de jas uiteindelijk maar een paar cent per dag. Een goede investering voor een zorgeloze 'Childhood Unplugged' in de buitenlucht.

* PRE - ORDER *

Bestel NU je lente-zomer-herfst outdoorjas van Villervalla of Danefae >>>

 

MAATADVIES:

  • Meet je zoon/dochter.
  • Kijk naar de groeisnelheid (groot voor leeftijd of juist klein, geeft indicatie of je veel groter moet kiezen om de jas 1 of 2 seizoenen te kunnen dragen (seizoen is in dit geval een lente/zomer/herfst). Eventueel zoek je de groeicurve op, die kun je online wel vinden, en trek je de lijn door. Dan heb je een indicatie hoe groot je zoon dochter in het najaar is of over een jaar in het najaar.
  • Bepaal de maat die je dan nodig hebt.
  • Jassen vallen op maat. Maat 110 zit goed bij 110 lengte en kan nog ietsje doorgedragen worden, maar maat 116 kan ook al prima (de herfst is er nog lang niet al lijkt het soms zo ;) Kies dan alleen voor maat 122 als je kind heel groot voor de leeftijd is en dus echt snel groeit (bijvoorbeeld een 3 jarige van 110 cm lang) Want anders zit het echt niet lekker in een veel te grote jas ;-) Zeker bij kleintjes is het verschil tussen de maten relatief groter.
  • Danefae softshell: de twee grootste maten vallen wat kleiner uit. Let daar dus op.

 

 

Zoeken