Eerlijke & duurzame bio-kinderkleding
Cart 0

Maat/Size

Shoe Size

Wobbel mee! Wobbelboard in Amsterdam

Calidris Poorter

Heb jij 'm al gespot? De Wobbel? Een houten gebogen plank waarmee je zoon, dochter (of jij zelf) uren zoet mee is?

Van donderdag 20 oktober t/m zaterdag 22 oktober kun je komen Wobbelen in onze winkel GOED in Amsterdam Oost tussen 10-17 uur. We richten dan een heuse Wobbel Playground in waar je de Wobbel uitgebreid kunt bewonderen, testen en uitproberen.

Waarom een Wobbel? Wobbel brengt je vanalles. Niet alleen is het heerlijk om erop heen en weer te schommelen en je evenwicht en balans gevoel te ontwikkelen, je kunt er ook heerlijk op liggen ontspannen en zachtjes schommelen, of gebruiken als glijbaan, als brug of nog zoveel meer. De Wobbel ondersteunt het lichaamsbewustzijn en je kunt er zelfs actief en gericht bepaalde spiergroepen mee versterkten. Het is maar net hoe je de Wobbel gebruikt.

Het leuke is dat kinderen dat eigenlijk direct begrijpen. Die betrekken zo'n groot en robuust stuk speelgoed gemakkelijk in hun spel en bedenken telkens weer andere manieren om de Wobbel deel uit te laten maken van hun dagelijkse dingen. Het ene moment een poppenbedje, het andere moment een opstapje om ergens bij te kunnen of een draak waarop ze rondvliegen... ze zijn er zo weg mee! De Wobbel zet aan tot spel en tot bewegen.

Wobbel in Amsterdam

De Wobbel is gemaakt van gestapelde en geperste lagen beukenhout en heeft een unieke kromming. De bolle kant van de Wobbel kun je naar wens laten voorzien van een laagje kurk of wolvilt. Zowel de Wobbel als het wolvilt zijn in veel verschillende kleuren te bestellen en kunnen dus geheel naar wens voor je samengesteld worden. We begeleiden je daarin graag als dat nodig is. Via de webshop kun je al een aantal  standaard combinaties kiezen.

Zin om langs te komen? Dan zien we je graag tijdens de Wobbel Playground dagen in:

Winkel GOED - Ruyschstraat 90, 1091CG Amsterdam

Donderdag 20 t/m zaterdag 22 oktober 10-17 uur

Bewaren


Older Post Newer Post


Volg ons op Instagram