Eerlijke & duurzame bio-kinderkleding
Cart 0

Over ons

GOEDvanToen is bij uitstek de webshop als het gaat om eerlijk geproduceerde kinderkleding. Maar je kunt ook terecht in onze winkel in Amsterdam Oost

Winkel GOED, Ruyschstraat 90, 1091CG Amsterdam

Met de grootste zorg kiezen wij enkel die kinderkleding merken uit waarvan we zeker weten dat de productie op goede & duurzame wijze verloopt.

Dat je ons gevonden hebt maakt ons blij en we hopen dat jij en je kinderen net zo blij worden van de (H)eerlijk kleding die wij voor jullie uitgekozen hebben. Speels en comfortabel en uitgevoerd in kleuren en opdrukken die centraal staan in het leven van jonge kinderen. Kleding die vrolijkheid biedt en kleur aan het leven geeft en inspireert.

We weten bijna zeker dat wij het favoriete shirt van je zoon of de favoriete broek voor je dochter in huis hebben! Dat mag natuurlijk ook een trui of een jurkje zijn voor je dochter of je zoon.

Net als wijzelf, maken de meeste kinderkledingmerken die wij verkopen, geen onderscheid tussen jongens- en meisjeskleding. In de winkel zien wij namelijk gewoon kinderen en ze kiezen zelf wat ze mooi vinden, waar ze zich prettig in voelen en waar ze van stralen. We genieten er altijd van als kinderen met hun hart kiezen EN mogen kiezen van hun ouder(s). Daarom delen wij kleding niet in in jongens- en meisjeskleding. Twijfel je? Dan kan het voor beiden ;-)

BewarenBewaren

Volg ons op Instagram