Bestellingen worden verzonden op ma-di-wo & vrij (GRATIS VERZENDEN --> KLIK HIER)

We verzenden op ma-di-wo & vrij (GRATIS VERZENDEN --> KLIK HIER)

Zoek

Van vrijdag 29 mart t/m zondag 7 april '24 ruimen we flink op met dagelijks een nieuwe korting

STAPELKORTINGEN: 29 maart t/m 7 april '24

Coming soon; binnenkort vind je hier een overzicht met de sale items per merk

Beddengoed

  • 1 persoons (150x200 of 140 x 210) of
  • junior (100x140)

Disana

Nieuw in de GoedvanToen collectie: het prachtige wolmerk Disana!

Van heerlijke knuffelzachte soepele babydekentjes en -slaapzakjes tot aan superfijne damesjassen en alles daartussenin. We hebben de stap naar wol gewaagd en zijn super blij met deze uitbreiding.

Want Disana ademt duitse degelijkheid. Eerlijke productie in eigen huis in zuid-oost Duitsland. Van de fijnste baby items tot stoere buitenjassen voor tieners.

We kunnen niet wachten tot we jullie er net zo blij mee kunnen maken.

De heerlijkste babyvestjes, dekentjes, mutsjes en andere kleertjes zijn een fijne zachte omhulling voor de allerkleinsten. Maar ook de grote kinderen kunnen bij ons slagen: we kochten kinderjassen in tot en met pubermaat (158/164)!

Plus bijpassende mutsen en sjaals. En zocht je al een tijd naar een toffe wollen jas voor jezelf of je partner? Dan zit je bij ons GOED!

Wol is geschikt voor alle seizoenen! Dit puur natuur materiaal is ademend en zelfreinigend (tot op zekere hoogte natuurlijk ;)). In de zomer kan het verkoelen en in de winter verwarmen. De dikte van het materiaal en het breisel verschillen per seizoen. 

Bij Disana zit duurzaamheid in elke vezel. Vanaf de oprichting van het merk, 30 jaar geleden, is duurzame productie een vanzelfsprekendheid voor Disana. Elke link in de productieketen wordt erop gecontroleerd en geïnspecteerd. Disana heeft dan ook voor al haar producten een GOTS-certificering (zie onze blog over dit keurmerk!). 

Goede, sociale en ethisch verantwoorde werkomstandigheden zijn ook van groot belang voor dit Duitse merk. Alle Disana stukken worden in Duitsland van geproduceerd, van het breiwerk tot de kwaliteitscontrole en verzending. 

De kwaliteit is onovertroffen. 

Geniet! 

Search