Eerlijke & duurzame bio-kinderkleding
Cart 0

News

*Pre-Order* Lente-Zomer-Herfst OUTDOOR jassen van Villervalla & Danefae

*Pre-Order* Lente-Zomer-Herfst OUTDOOR jassen van Villervalla & Danefae

* PRE - ORDER * Met CODE: Pre-order betaal je deze week geen verzendkosten binnen NL, BE & Germany/Duitsland bij bestelling van een pre-order lente jas.   Daar zijn ze weer! De winter houdt het voor gezien. De temperatuur stijgt en in je winterjas loop je al snel te zweten als je zo lekker buiten aan het ravotten bent. Tijd voor een oerdegelijke 'door weer & wind' outdoor jas die van de lente tot en met de herfst je zoon/dochter droog & warm houdt. Gelukkig zijn hier Villervalla (Degelijk Zweeds Design) & Danefae (Viking (v/m) Proof!) En ze maken beiden werkelijk...

Read more →


Waarom we in de sneeuw spelen

Waarom we in de sneeuw spelen

Als je me volgt op instagram heb je vast gezien dat wij nu in 'het land van Koning Winter' vertoeven. Je kent wellicht het prachtige prentenboek 'Olle's Skitocht' van Elsa Beskow. 
Het was een van mijn lievelingsboeken en mijn moeder heeft het eindeloos vaak voorgelezen. En nu we zo door de bossen glijden op langlaufski's voel ik me weer een beetje Olle en verwacht ik achter elke bocht Oom Rijp of het kasteel van Koning Winter tegen te komen.
(Vrouw Dooi laat zich overigens ook regelmatig zien deze winter... niet zo best).

Maar of we een sabbatical houden vroeg iemand me.

Nee, helaas. Een sabbatical veronderstelt een jaar vrijaf en voldoende spaargeld op de bank om van rond te komen. Beide is hier helaas niet aan de orde. Maar toch zijn we hier. Waarom?

Read more →


(H)eerlijk avondje is gekomen! Last-minute Sinterklaas spel!

(H)eerlijk avondje is gekomen! Last-minute Sinterklaas spel!

Pakjesavond voor gevorderden :) We hebben nog een last-minuut DIY idee voor als je thuis van die wiebelige believers hebt, die inmiddels op een leeftijd zijn dat ze Sint anders gaan beschouwen ;-) Toen mijn dochter in de 3e klas (groep 5) zat en de klas zo'n beetje in 3 kampen verdeeld was (degenen die het geheim van Sinterklaas hadden begrepen, zij die nog vol ongeloof waren over de ware toedracht en zij die nog intens goedgelovig waren, toen kwam ze dus thuis met een geweldig Sint 'ganzenbord'. Even in elkaar geknutseld op school met wat klasgenootjes en het werd een dikke hit. Nodig:...

Read more →


Ik ben Kick en ik 'fight Plastick' - De Plastic Bende (WNF)

Ik ben Kick en ik 'fight Plastick' - De Plastic Bende (WNF)

Black Friday - het feest van de overvloed & hebzucht, is het wel een feest?

Wij doen niet mee maar willen je wel vragen of je misschien Kick haar Kick_Fight_plastick actie wil steunen! Thanks!

Read more →


Black Friday - Om te janken!

Black Friday - Om te janken!

Morgen is het BLACK FRIDAY - het waanzinnige feest van de consumptie maatschappij, het feest van 'omdat het kan', het feest van 'ikke ikke ikke en de rest kan stikken', het feest van 'hebzucht & overvloed'!

Read more →


Volg ons op Instagram