de herfst uitverkoop is begonnen - nieuwsbrief lezers ontvangen exclusieve kortingen

.

25% korting op regenkleding

Heerlijke onbespoten biologische groente van de koude grond.

,

Help je ons mee de oogst te verwerken?

PRE-ORDER Disana

  • 2 min lezen

De prachtige wol & wollen outdoor collectie van Disana komt in 3 leveringen bij ons binnen:

Begin augustus, medio augustus & medio september

We kiezen ervoor om alles gelijk zichtbaar te maken in de webshop. Zo zie je gelijk wat er beschikbaar is zodat je kunt mix & matchen en heb je de combinatie van muts, sjaal & wanten passend bij de winterjas.

Je kunt een PRE-ORDER plaatsen: dan wordt je bestelling toegestuurd zodra alles geleverd is. Het idee van de pre-order is dat we gelijk voor jou je item(s) reserveren. Daarom vragen we je alleen om die te plaatsen als je de intentie hebt de items ook daadwerkelijk af te nemen.

Als je twijfelt over de maat: er staat bij elk product een maattabel ;-) (en meet je kind ook even op. Lengte zegt ook veel over de juiste maat). Verder zegt de leeftijd iets over hoe hard je kind groeit. 

Er zijn twee manieren om je pre-order bestelling te plaatsen:

1) Plaats je order & betaal direct

2) Plaats je order en doe een aanbetaling van 20% (code: DisanaPO) op de items met de gele bol 'pre-order'. 

Aanbetaling is non-refundable bij annuleren van je order.  Zodra de items onderweg zijn naar ons sturen we je een betaallinkje voor het laatste deel (80%). We verzoeken je die dan direct te betalen zodat we je bestelling gelijk kunnen verzenden zodra de laatste item(s) van je bestelling binnen komen.

Per item hebben we in de bovenste regel aangegeven of het item nog binnen moet komen.

 

Laat me weten als je nog vragen hebt via het contact formulier onder op de website of het envelop incoontje rechts boven

 

Zoeken