Bestellingen worden verzonden op ma-di-wo & vrij (GRATIS VERZENDEN --> KLIK HIER)

We verzenden op ma-di-wo & vrij (GRATIS VERZENDEN --> KLIK HIER)

Zoek

Van vrijdag 29 mart t/m zondag 7 april '24 ruimen we flink op met dagelijks een nieuwe korting

STAPELKORTINGEN: 29 maart t/m 7 april '24

Coming soon; binnenkort vind je hier een overzicht met de sale items per merk

Beddengoed

  • 1 persoons (150x200 of 140 x 210) of
  • junior (100x140)

ENFANT - laarzen en meer, voor ieder type weer

GOED nieuws: de heerlijke regenlaarzen, regenkleding en thermoboots en van En*fant hebben vanaf nu ook een plekje in ons assortiment.

In onze zoektocht naar echt GOEDe laarzen zijn we eindelijk geslaagd! De laarzen van En*fant hebben een zo vlak mogelijke zool (zero drop), geen 'hoge' hak, wat voor een kind in de groei niet bevorderlijk is. Bovendien is de laars gegoten uit 1 stuk zonder naden waardoor ze robuust en stevig zijn.

De laarzen van het Deense En fant zijn er in een scala aan mooie, vaak rustige kleuren. Zeer geliefd zijn de met wol gevoerde thermo boots, die kindervoeten zelfs zonder sokken, heerlijk warm houden in het koude seizoen. Deze thermo laarzen verwachten we in het najaar.

 

 

De regenlaarsjes zijn niet minder fijn: fijne frisse kleuren en ongevoerd, voor het warme seizoen en gemaakt van gerecycled materiaal. De laarzen zijn lekker licht, maar wel met een goed profiel. Heerlijk om eindeloos in buiten te spelen! 

 

Tip: gebruik de maattabel van EN FANT om de juiste maat te bepalen, de groeimarge is al in de tabel meegenomen. Je meet de voet van je kind staand op (zet hak tegen een muur/wand en meet tot puntje grote teen) en vergelijkt de lengte in cm's met de tabel. Zo kun je de juiste maat aflezen. (zorg altijd voor voldoende groei ruimte, maar overdrijf niet. Te grote laarzen belemmeren je kind ook in zijn spel/rennen etc). De tabel vind je in de fotogalerij van elk laarsje. 

De winterlaarzen vallen, door de wollen voering, iets kleiner. Neem die dus een maat groter dan je voor de niet gevoerde variant zou kiezen!

Heerlijk plezier hebben in elke weersoort, maar dan graag met droge, warme voeten. Dat kan, met En*fant! 

Search